lauantai 31. lokakuuta 2015

Tunnetko Naisten Pankin?



Naisten Pankki tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa kestävän kehityksen periaattein. Naiset ovat Naisten Pankin työn pääkohde. Tukemalla naista autamme koko perhettä ja myös koko kyläyhteisöä. Naisten Pankki on vapaaehtoisyhteisö, jonka voimavara ovat aktiiviset vapaaehtoiset, lukuisat osakkaat ja lahjoittajat. Naisten Pankin rahastoa hallinnoi Kirkon Ulkomaanapu.

Naisten Pankin perustajajäseniä ovat: Anne Valsta, Anni Vepsäläinen, Antti Pentikäinen, Kirsi Saloranta, Leena Majander, Marianne Heikkilä, Marjatta Rasi, Merja Ylä-Anttila, Minna Varajärvi, Päivi Sihvola, Raija Kemiläinen, Saara Karvinen, Satu Mehtälä, Tarja Kantola ja Tarja Virmala. Marianne Heikkilä on myös Marttaliiton toiminnanjohtaja.

Naisten Pankin toiminnasta ja työn tuloksista Tikkurilan Martoille keskiviikon 28.10.2015 marttaillassa kertoivat Sirpa Luostarinen ja Vantaan Naisten Pankin Riitta Liljander. Vantaan Naisten Pankki kokoontuu Olotilassa, Tikkurilan Vehkapolulla. 

Tutustu Naisten Pankin toimintaan. Naisten Pankin toimintaperiaatteissa on paljon samoja piirteitä kuin marttojen perinteissäkin.  



Marttailta oli mielenkiintoinen ja herätti monipuolisen keskustelun. Tikkurilan Martat osallistuivat Naisten Pankin toimintaan tällä kertaa illan kahvikassan summalla.

Kiitos Sirpa ja Riitta mielenkiintoisesta Naisten Pankin toiminnan esittelystä. 

Jos kiinnostuit tutustumaan tarkemmin Naisten Pankin toimintaan, niin tutustu Naisten Pankin nettisivuihin. Sieltä löydät paljon tietoa miten voit olla mukana edistämässä naisten elämää ja hankkimalla naiselle ammatin tai kävelemällä naiselle ammatin tai lukemalla naiselle ammatin. Vaihtoehtoja on  monia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi. Julkaisemme kommenttisi ja vastaamme siihen mahdollisimman pian. Terveisin Tikkurilan Martat