torstai 1. lokakuuta 2015

Mistä sinun Tarinaryijysi kertoisi?



Mistä sinun Tarinaryijysi kertoisi?
Tikkurilan Marttojen marttaillassa 30.09.2015 opeteltiin solmimaan Tarinaryijyjä. Iloista puheensorinaa ja ryijysolmujen opettelua vapaasti kukin oman ajatusmallinsa mukaisesti. Lopputuloksena kaikkien Tarinaryijyistä tulee juuri sellaisia miksi ne tekijä on itse ajatellutkin tehdä. Tarinaryijyt ovat kuin "sielunmaisemia" tai sitten ne voivat sisältää vaikkapa jonkin "tunnetilan" tai muiston, jonka voi solmia pieneen ryijyyn. 

Tarinaryijyn tekemiseen tarvitset pohjakankaan (esim. säkkikangasta), lankoja, isosilmäisen kanavaneulan ja sakset. Valmiin pikkuryijyn voit kiinnittää vaikka puukehikkoon tai tehdä siitä tyynynpäällisen. Pohdimme myös miten pieni Tarinaryijy toimisi hypistelymuhvissa, Sitä on varmastikin vielä myös kokeiltava.

Tikkurilan Marttojen marttaillan Tarinaryijyillassa oli ainakin iloinen mieli mukana ja ryijynsolmimista opetellessa oli hauska jutella ja vaihtaa kuulumisia muutenkin. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille ja erityiskiitos opettajallemme Arja Kolsi-Hyvöselle. Jälleen saimme todeta, että martoistamme löytyy paljon osaamista, jota voimme jakaa keskenämme.

Muistathan, että Tikkurilan Marttojen päiväaikaan kokoontuva Hyvänmielen Kässäkahvila kokoontuu jälleen ensi viikon torstaina 8.10. klo 12-14 osoitteessa Lauhatie 10 (Työttömien tila). 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi. Julkaisemme kommenttisi ja vastaamme siihen mahdollisimman pian. Terveisin Tikkurilan Martat