keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Hyvältä näyttää uudet Martat -nettisivut


Tikkurilan Marttoja kokoontui keskiviikkona 5.5. Tikkurilan Kirjaston Mediaosastolle tutustumaan yhdessä uudistuneisiin Martat -nettisivuihin. Paikalla oli 19 kiinnostunutta marttaa. Osa oli tutustunut sivuihin jo heti aprillipäivänä 1.4., kun uudet nettisivut oli avattu, osa näki sivut nyt ensimmäisen kerran. 

Nam käy pöytään - tutustu sivuihin

Hyvähän raikkaita, selkeitä ja informatiivisia Martat -nettisivuja olikin katsoa, kun kirjasto oli toimittanut marttojen käyttöön ison näytön. Oli kuin isoa iPadia olisi käyttänyt. 

Yhdessä totesimme, että sivut palvelevat hyvin myös muita kuin marttoja, jotka etsivät luotettavaksi koettua marttatietoutta vaikkapa nyt ajankohtaisesta ikkunanpesusta ja pääsiäisestä. Ja Martat Chat on hyvä väline kysyä martoilta neuvoa puhelinsoiton tai sähköpostin sijaan.

Moni oli ehtinyt jo etsimään ihan martoille yärkeää tietoa esim. Uudenmaan Martat -piirin tapahtumasivuilta. Tiedot tulevat kyllä, mutta annetaan tekijöille vielä aikaa saada tiedot ja "sivupalikat" paikoilleen. Palautetta virheistä voi myös lähettää. 

Myöhemmin uusien nettisivujen alle tulee myös Tikkurilan Marttojen oma blogisivusto. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi. Julkaisemme kommenttisi ja vastaamme siihen mahdollisimman pian. Terveisin Tikkurilan Martat