torstai 9. maaliskuuta 2017

"Muhviterapiaa" tekijöille ja käyttäjille


"Muhviterapia" on hauskaa, iloista ja innostavaa puuhaa. Näin saimme todeta jälleen kerran Tikkurilan Marttojen "Muhviterapiaa" marttaillassa keskiviikkona 8.3.2017, kun tuunasimme ja koristelimme muhvirunkoja valmiiksi edelleen käyttäjille toimitettavaksi.

Tästä se lähtee - kopallisesta lankoja. Kaikki pesukestävät käyvät. Ohuemmista langoista tehtiin kukkia, perhosia ja muita hypisteltäviä koristeita niin muhvien päälle kuin sisäpuolellekin.







Kuin sukkaa kutoisit. Muhvin reunaan resorit ja keskelle sileää tai mitä neulosta nyt haluatkin tehdä. Voit myöskin virkata keskikohdan ja neuloa resorit erikseen poimimalla reunoista silmukat.








Illan aikana valmistui toista kymmentä valmista muhvia ja kaikki oman näköisiänsä. Osa tehtiin myös syliin laitettaviksi "liinoiksi", joissa on erilaisia hypisteltäviä juttuja.

Tekemistä jatketaan Tikkurilan Marttojen "Hyvänmielen Kässäkahvilassa" kuukauden toinen torstai ja myös kotona. Muhvien tekeminen on "koukuttavaa" hommaa. Muhveja on itsekin mukava pyöritellä käsissä. Illan aikana yllätyimme toistemme kasaamista muhveista mitä niiden sisältä löytyikään. Ilo ja nauru ainakin olivat marttaillassa pinnalla.








Kiitos kässämartta Pirjo Kukalle muhvirungoista ja langoista. Yhteistyö yli marttayhdistysrajojen toimi tässäkin. Puolivalmiiden osien yhdistäminen sai tekijöidenkin ideat pursuamaan ja valmista syntyi hetkessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi. Julkaisemme kommenttisi ja vastaamme siihen mahdollisimman pian. Terveisin Tikkurilan Martat