maanantai 7. marraskuuta 2016

Kässäkahvila ja seuraavat marttaillat

Käsitöitä ja kirjallisuutta Tikkurilan Marttojen "Hyvänmielen Kässäkahvilassa"

Torstaina 10.11. klo 12-14 Vantaan Työttömien tilassa osoitteessa Lauhatie 10, Tikkurilassa. Ota mukaasi oma käsityösi tai tule tekemään Tikkurilan Marttojen langoista hypistelymuhveja.

Käsitöiden, päiväkahvien lisäksi Liisa lukee kaikkien iloksi kirjaa. Näin pääsemme nauttimaan kolmesta hyvää mieltä tuottavasta asiasta yhtä aikaa.


Ovatko silmät sielun peili ja mitä silmistä näkee?

Keskiviikkona 16.11. Marttaillassa aiheena on Näköasiat ja vieraana Kauppakeskus Tikkurin Specsavers liikkeen optikko Pirjo Selkänen. Ovatko silmät sielun peili, kuten sanotaan? Mitä silmistä voi nähdä? Pirjo kertoo miksi silmät ja näkökyky on hyvä tarkistaa säännöllisesti, mitä silmätutkimuksista voi tulla esille ja miten valita itselleen sopivat silmälasinkehykset. 

Illan toisena aiheena on Tikkurilan Marttojen keskuudessa tehdyn jäsenkyselyn tulokset.


Tikkurilan Marttojen ruokailta. Oletko jo ilmoittautunut?

Keskiviikon 30.11. Marttailta on ruokailta. Nyt valmistetaan yhdessä syötävää. Jotta illasta vastaavat järjestäjät Marjo-Riitta ja muut osaavat varautua oikeaan henkilömäärään ja riittävään määrään ruokatarvikkeita niin etukäteisilmoittautuminen on tärkeää. Oletko jo ilmoittautunut? Jos ilmoittautumisesi vielä puuttuu niin lähetä viesti Marjo-Riitalle (marjoriitta.ahometsapelto (at) elisanet.fi). Tarkemmat tiedot ruokaillasta ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Nähdään Kässäkahvilassa ja Marttailloissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi. Julkaisemme kommenttisi ja vastaamme siihen mahdollisimman pian. Terveisin Tikkurilan Martat