maanantai 30. toukokuuta 2016

Tikkurilan Martat kesätauolla




Tikkurilan Martat siirtyivät kesän viettoon ja seuraava marttailta järjestetään alkusyksystä. Lisää syksyn ohjelmasta saat tietoa täältä blogisivuilta ja jäsenille lähetettävistä sähköpostiviesteistä. Marttayhdistyksemme hallitus kuitenkin pohtii kesän aikana tulevan syyskauden ohjelmaa ja marttailtojen aiheita, joten nyt olisi hyvä aika kertoa toiveista kommentoimalla tähän blogikirjoitukseen, lähettämällä sähköpostia tai osallistumalla juuri avatun Tikkurilan Marttojen Facebook -sivujen keskusteluun.

Torstaisin kerran kuukaudessa kokoontunut Hyvänmielen Kässäkahvila on myös kesätauolla. Kässäkahvilan tapaamisista kerromme lisää kesän jälkeen.

Mutta takaisin siihen Facebook -sivuun. Marttaliitto ja Uudenmaan Martat ovat aktiivisesti mukana sosiaalisessa mediassa ja siihen kannustetaan mukaan myös marttayhdistyksiä. Tikkurilan Martat löytyy Facebookista nimellä "Tikkurilan Martat". Sivu on suljettu ryhmä, joten jos haluat liittyä oman marttayhdistyksemme ns. kaveriksi, niin käy lähettämässä kaveripyyntö ja pääset seuraamaan ja osallistumaan keskusteluihin. Tällä hetkellä Tikkurilan Martoilla on jo yli 30 seuraajaa. Liity sinäkin.

Kiitos kevätkauden marttatapahtumiin osallistuneille ja hyvää kesää kaikille martoille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi. Julkaisemme kommenttisi ja vastaamme siihen mahdollisimman pian. Terveisin Tikkurilan Martat