sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Tikkurilan Marttojen Kässäkahvila aloitti toimintansa 90-vuotisjuhlilla


Sirkka Pekonen ja osa ensimmäisessä Tikkurilan Marttojen Kässäkahvilassa olleista ehti yhteiskuvaan. 

Tikkurilan Marttojen ensimmäinen päiväaikaan kokoontuva Kässäkahvila aloitti toimintansa erityisen juhlavissa merkeissä viettämällä marttamme Sirkka Pekosen 90-vuotisjuhlaa. Sirkka toi aamulla leipomansa karjalanpiirakat, joita sitten maisteltiin Kässäkahvilan avajaisiin saapuneiden kanssa. Mukana oli sekä Tikkurilan Marttojen nykyisiä, uusia, entisiä, toissijaisia ja toivottavasti myös tulevia marttoja. Hyvin oli viesti päiväaikaan toimivasta ja kerran kuukaudessa kokoontuvasta Kässäkahvilasta tavoittanut osallistujat.

Puheenjohtaja Paula oli myös ollut leipurina ja toi kahvikakun makeaksi lisäksi.
Kässäkahvilassa keskustelu ja tutustuminen oli tällä kertaa pääosassa.  Aulikki ja Pirkko olivat tuoneet kaikille lisäinspiraationlähteeksi tekemänsä serkku- ja sukukirjat, joiden innoittamana kuultiinkin monen lapsuusaikojen kokemuksia. Tammikuussa 2016 on tarkoitus pitää sukututkimukseen ja -kirjaan liittyen marttailtakin.

Tällä kertaa esittelyssä oli kässämartta-Maaretin laatima kansio ja mallit hypistelymuhvien tekemisestä. Sen pohjalta syntyi innostus aloittaa hypistelymuhvin teko kotona olevista langoista, vaikka tarjolla oli jo nyt monia lankoja siihen tarkoitukseen. Aiheet jäivät muhimaan ja ideat hautumaan – perästä kuuluu!

Seuraava Kässäkahvilan kokoontumiskerta on lokakuun TOINEN TORSTAI sama aika ja paikka, mutta uudet puheet.

Kerran kuukaudessa kokoontuva Kässäkahvila on Tikkurilan Marttojen uutta toimintaa, johon tervetulleita ovat niin martat kuin marttatoiminnasta - marttailusta - kiinnostuneet. 

Kässäkahvila kokoontuu kuukauden 2. torstai klo 12-14, Lauhatie 10, Vantaa (Työttömien tila).

Mukavaa oli – KIITOS mukana olleille!

Pirkko Saarni
Varapuheenjohtaja



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi. Julkaisemme kommenttisi ja vastaamme siihen mahdollisimman pian. Terveisin Tikkurilan Martat