keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Kaunista ja rentouttavaa kesää - seuraa blogiamme sähköpostitse

Kesän käsityö voisi olla vaikka vihannesten virkkaaminen, nappikorut tai tölkinnipsutyöt.
Ohjeita ja vinkkejä löydät tästä blogista Kässämartta -sivulta. 

Tikkurilan Marttojen kevätkauden marttaillat on pidetty. Syyskauden aloitamme keskiviikkona 16.9. Syyskauden marttailtojen ohjelmasta ja teemoista kerromme lisää myöhemmin, kun yhdistyksen hallitus on ehtinyt kokoontua syyskauden suunnittelupalaveriin vielä ennen kesäkauden alkua.

Syyskauden ohjelman löydät täältä blogista tai voit lisätä sähköpostiosoitteesi blogin etusivun SEURAA BLOGIA SÄHKÖPOSTITSE -kohdasta, jolloin saat uusimmat blogipäivitykset automaattisesti sähköpostiisi.

Vaikka kesäkaudella kesä-, heinä- ja elokuussa emme järjestäkään marttailtoja jatkamme kuitenkin marttailua kesäisissä merkeissä ja päivitämme blogiin uutisia ajankohtaisista asioista.

Tikkurilan Martat toivottavat kaikille kaunista ja rentouttavaa kesää!


2 kommenttia:

  1. Tikkurilan martoille ja marttojen "marteille" toivotan oikein aurinkoista ja muistorikasta kesää. Mikäli matkanne ohjautuu Tukholmaan, voisimme kai tavata kahvikupposen ääressä jos otat yhteyttä. Tai sittten Vantaalla jossa käväisemme joskus kesän aikana.
    Ystävyys on lahja joka ei maksa paljon mutta on kullanarvoinen!

    Ystävällisin terveisin
    Sonja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sonja kesän toivotuksestasi. Tervetuloa Vantaalle kesän aikana. Ota yhteyttä, kyllä meistä Tikkurilan martoista aina jokunen on maisemissa kesän aikana.
      Kesäterveisin
      Maaret

      Poista

Kiitos viestistäsi. Julkaisemme kommenttisi ja vastaamme siihen mahdollisimman pian. Terveisin Tikkurilan Martat