perjantai 20. helmikuuta 2015


Ekopaasto alkoi 18.2. Nyt on hyvä hetki miettiä ruokatottumuksia. Ruoan laadulla on tärkeä merkitys terveydelle ja hyvinvoinnille. Ruoantuotanto ja -kulutus jättää jälkensä myös luontoon, joten ruokailutottumuksia on hyvä miettiä myös ympäristön kannalta. Jokainen meistä voi keventää ruoan ympäristökuormaa lisäämällä kasvisten käyttöä.

Martat -sivulta voit lukea lisää ekopaastosta, testata millainen ekopaastoaja sinä olet ja poimia maukkaita puuro- ja muita ruokareseptejä testattavaksi. Muistatko vielä tämän perinneruuan?

Pappilan hätävara


kuivahtaneita kakunpaloja, pikkuleipiä tms.
marjahilloa tai sokeroitua sosetta
kermavaahtoa maustettuna hiukan sokerilla ja vaniljalla

  1. Liota kakunpaloja ja pikkuleipiä hetki maidossa tai mehussa, jos ne ovat kovia. 
  2. Lado jälkiruokamaljaan kerroksittain kakunpaloja, hil­loa tai sosetta ja kermavaahtoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi. Julkaisemme kommenttisi ja vastaamme siihen mahdollisimman pian. Terveisin Tikkurilan Martat