sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Joulu tulla jollottaa martoillekin - Tikkurilan Marttojen pikkujoulut TORSTAINA 27.11.

Tikkurilan Martat päättävät syyskauden 2014 marttaillat jouluisissa merkeissä TORSTAINA 27.11. alkaen klo 17 glögillä ja joulutortuilla. Illan ohjelma alkaa klo 17.30. Paikka on tuttu Simonkodin päivätila, Simontie 5, Vantaa. Huomioithan, että tämän marttaillan ajankohta on vaihtunut torstaille!




Iltaa jatkamme lokakuun marttaillan hengessä hämäläisillä ja pohjalaisilla murteilla, sillä aiemmassa murreillassa savolaiset valtasivat koko illan levveellä puhheellaan ja hämäläiset eivät ehtineet sanoa mittään.


Jos haluat osallistua pikkujouluarvontaan niin tuo mukanasi joku itsetekemäsi, leipomasi tai muu pikkujoululahja. Pikkujoululahjat arvotaan lahjan tuoneiden kesken.
Voit tuoda myös joululeivonnaisia ja lahjoiksi sopivia käsitöitä ja askarteluja omien marttojemme kesken illan aikana pidettäviin pienimuotoisiin joulumyyjäisiin.
Mitäpä ei olisi marttailta ilman käsitöitä....tällä kertaa aiheena Tuliaislapaset. 


Voit ottaa halutessasi mukaan Nalle tai vastaavaa lankaa ja virkkuukoukun (koko 4 tai 4,5). Jouluksi ehtii tehdä vielä monet Tuliaislapaset. Tuliaislapasten ohjeeseen voit tutustua jo etukäteen Uudenmaan Kässämarttojen blogissa tai tämän blogin Kässämartta -sivulla.  
Tervetuloa pikkujouluiseen marttailtaan TORSTAINA 27.11.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi. Julkaisemme kommenttisi ja vastaamme siihen mahdollisimman pian. Terveisin Tikkurilan Martat