keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Millainen on Aleksis Kiven nimikkoleivos?


Suomalaisen kirjallisuuden uranuurtajan Aleksis Kiven syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 180 vuotta.

Uudenmaan Martat ry on puolestaan tänä vuonna 85-vuotisjuhlaansa viettävä Suomen suurin marttapiiri, Tikkurilan Martat ry kuuluu Uudenmaan Marttoihin, jonka tehtävänä on lisätä kotien ja perheiden hyvinvointia ja kotitalouden arvostusta.

Juhlavuoden kunniaksi Uudenmaan Martat järjestää leivontakilpailun, jolla etsitään nimikkoleivosta Aleksis Kivelle. Yhteistyökumppaneina toimivat Aleksis Kiven Seura r.y. ja Roihuvuoren ammattioppilaitos.

Kilpailun säännöt:
Kilpailuaika on 15.4.-31.8.2014.
Tehtävänä on suunnitella mahdollisimman pitkälle kotimaisia raaka-aineita hyödyntäen makea leivonnainen, jolla voi juhlistaa Aleksis Kiven päivää. Suunnittelussa pyydetään kiinnittämään huomiota siihen, että leivos sopii toteutettavaksi niin kotikeittiöissä kuin suurkeittiöissä.

Ohjeen tulee olla oma ja aiemmin julkaisematon.

Kilpailuun voivat osallistua yksityishenkilöt tai 2-5 henkilön muodostamat ryhmät. Jokainen kilpailija voi osallistua vain yhdellä ohjeella.

Ohje ja kuva valmiista leivoksesta tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen anne.lempinen@martat.fi 31.8.2014 mennessä.

Uudenmaan Martat ry:llä ja Aleksis Kiven Seura r.y:llä on oikeus julkaista voittajaleivonnaisen ohje verkkosivuillaan ja painotuotteissaan.

Kilpailun toteutuksesta vastaa Uudenmaan Martat, ja palkintointa jaetaan leivonta-aiheisia tuotekoreja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi. Julkaisemme kommenttisi ja vastaamme siihen mahdollisimman pian. Terveisin Tikkurilan Martat