torstai 4. kesäkuuta 2015

Kesällä tehdään hypistelymuhveja Tikkurilan hoitokotien muistisairaille

Tikkurilan Martat luovuttivat toukokuussa Simonkodin päiväkerholaisille hypistelymuhveja.
Hypistelymuhveja tarvitaan lisää. 


Kaipaatko kesääsi mielekästä ja luovaa tekemistä? Tikkurilan seurakunnan diakoniatyö kerää hypistelymuhveja ja jakaa ne syksyllä Tikkurilan alueella laitoksissa asuville muistisairaille.

Nyt neulotaan ja virkataan porukalla hypistelymuhveja muistisairaille. Hypistelymuhvi antaa muistisairaan käsille tekemistä ja rauhoittaa. Hypistelymuhvin langat, muodot ja koristeet aktivoivat tuntoaistia ja antavat virikkeitä myös näköaistin kautta. Tikkurilan seurakunnan diakoniatyö kerää muhveja ja jakaa ne syksyllä Tikkurilan alueella laitoksissa asuville muistisairaille.

Tikkurilan seurakunnan uutisen voit lukea täältä.

Jos haluat osallistua kampanjaan, mutta sinulla ei ole sopivia lankoja, voit olla kesäkuun aikana sähköpostitse yhteydessä Tikkurilan seurakunnan projektityöntekijään Meiju Riihelään (meiju.riihela@evl.fi) ja sopia lankojen noudosta. 

Toimita hypistelymuhvit elokuun loppuun mennessä postitse (Tikkurilan seurakunta/diakoniatyö, ”hypistelymuhvi”, PL 69, 01301 Vantaa) tai tuo ne Vantaan seurakuntien info-pisteeseen (Unikkotie 5 A, Vantaa) arkisin klo 9–15.

Ohjeita ja vinkkejä hypistelymuhvien neulomiseen ja virkkaamiseen löydät tämän blogin Kässämartta -sivulta. Muistathan kiinnittää kaikki aktivointiosat tiukasti kiinni (karhunlanka on siihen parasta). Jos olet Facebookissa Muhvimimmit -ryhmän sivuilla on runsaasti kuvia, ohjeita ja ideoita hypistelymuhvien tekemiseen.

Tikkurilan Martat ovat mukana kampanjassa. Osallistu sinäkin, hypistelymuhvien tekeminen on mukavaa puuhaa tekijällekin!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi. Julkaisemme kommenttisi ja vastaamme siihen mahdollisimman pian. Terveisin Tikkurilan Martat