Marjo-Riitta opasti ja ohjasi kädestä pitäen vaihe vaiheelta sushien valmistuksen. |
Graavilohi viipaloitiin myös siivuiksi. |
Hyvillä ohjeilla alkoi sushirullien pyöritys. |
Susheja tehdessä valmistuivat myös joulutortut kahvin ja glögin kaveriksi. |
Ruokailtaa Tikkurilan Marttojen marttaillan aiheeksi oli jo monta kertaa toivottu ja nyt se toteutui kiitos Marjo-Riitan.
Tämä erilainen marttailta pikkujouluineen päätti tämän vuoden marttailtojemme sarjan. Jäljellä on vielä muutama tapahtuma, joihin vapaaehtoisia marttojamme tarvitaan. Niistä tulee tarkempaa tietoa sähköpostilla. Vuosi 2017 on täynnä uutta marttatoimintaa, joihin hiukan jo illan aikana kurkistimme. Niihin voitte tutustua lukemalla Martat -lehden 6/2017. Marttojen historiaan tutustuminen on yksi tärkeistä ensi vuoden teemoista, sillä "Hetki on käsillä".
Vielä me kuitenkin tänä vuonnakin tavataan menemällä yhdessä laulamaan joululauluja. Tästäkin tulee tarkempaa tietoa sähköpostilla.
Kiitos kaikille martoillemme ja vapaaehtoisille toimijoille kuluneesta vuodesta. Kiitos Marjo-Riitalle hienosta vuoden päätösteemasta.
PS Jos haluat katsoa tarkemmin sushien valmistuksesta niin ohjeita (myös video) löytyy netistä ja esim. täältä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos viestistäsi. Julkaisemme kommenttisi ja vastaamme siihen mahdollisimman pian. Terveisin Tikkurilan Martat